ScancaReizen 

De mooiste routes door Noorwegen, Zweden en Finland.
 
Bij uw bestelling van de "routegids Scandinavie" de "routegids voor de Balkan" cadeau.
Route door Tsjechië, Slowakijë, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk.
 
Direct vanaf deze site te downloaden.
Slider

Routegidsen Scandinavië plus de Balkan als ebook en een SD geheugenkaartje waarop alle bestanden zijn geinstalleerd.

U kiest voor levering van de "Routegids voor Scandinavië" en de "Routegids voor de Balkan" als e-book die u direct kunt downloaden plus de 2 routegidsen geïnstalleerd op een 8GB micro SD geheugenkaartje met adapter binnen 3 werkdagen franko thuis voor de totaalprijs van € 38,50. Dit geheugenkaartje plaatst u in het geheugenslot (indien beschikbaar) van uw computer, notebook, smartphone of tablet.

BELANGRIJK: Geef als u dit aanschaft even uw adresgegevens per e-mail aan ons door, ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LEVERINGSGARANTIE.

Wij leveren de routegids als ebook direct na aankoop via een emaillink aan u. Het kan gebeuren dat u door een probleem bij uw email server de email met daarin de link om het bestelde routeboek (ebook) te downloaden niet heeft ontvangen. Ook kan het gebeuren dat wegens stroomuitval of een computerstoring tijdens het downloaden het bestand is beschadigd. In dat geval kunt u binnen 7 dagen contact met ons opnemen, wij zullen u het door u bestelde routeboek (ebook) alsnog via een downloadlink toesturen.