ScancaReizen 

De mooiste routes door Noorwegen, Zweden en Finland
 
Direct vanaf deze site te downloaden.
Slider

Routegids direct als ebook te downloaden en een SD geheugenkaartje waarop alle bestanden zijn geinstalleerd.

U kiest voor levering van de "Routegids voor Scandinavië" als e-book die u direct kunt downloaden plus de "Routegids voor Scandinavië" geïnstalleerd op een 8GB micro SD geheugenkaartje met adapter binnen 3 werkdagen franko thuis voor de totaalprijs van € 36,50. Dit geheugenkaartje plaatst u in het geheugenslot (indien beschikbaar) van uw computer, notebook, smartphone of tablet.

BELANGRIJK: Geef als u dit aanschaft even uw adresgegevens per e-mail aan ons door, ons e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LEVERINGSGARANTIE.

Wij leveren de routegids als ebook direct na aankoop via een emaillink aan u. Het kan gebeuren dat u door een probleem bij uw email server de email met daarin de link om het bestelde routeboek (ebook) te downloaden niet heeft ontvangen. Ook kan het gebeuren dat wegens stroomuitval of een computerstoring tijdens het downloaden het bestand is beschadigd. In dat geval kunt u binnen 7 dagen contact met ons opnemen, wij zullen u het door u bestelde routeboek (ebook) alsnog via een downloadlink toesturen.